Ga naar de inhoud

Uniek & nieuw: “Les Dimanches”

Bij Eccellenza evalueren we elke week onze gerechten en formules op maat. Waarbij we doelgericht gaan bekijken wat voor u de perfecte formule op maat is.  Uit deze wekelijkse evaluatieronde worden vaak nieuwe formules geboren die we graag een kans willen geven om ontdekt te worden door onze klanten en/of bedrijven.  Zo ontstond ook onze … Lees meer

Vernieuwde websites

U heeft het misschien al gemerkt. De website van Eccellenza en zijn bijhorende feestlocatie’s zien er sinds enkele dagen helemaal anders uit. En daar is een goede reden voor. De vernieuwde website van Eccellenza en zijn feestlocaties in West-Vlaanderen benadrukt onze nieuwe merkidentiteit. Onze doelstelling is om onze klanten, gasten en bezoekers gemakkelijker wegwijs te … Lees meer

Eccellenza & grote dromen

Rudy Maes en Eccellenza zijn twee handen op 1 buik. De goesting om te ondernemen en mensen in de watten te leggen is nog lang niet gestild. Gesterkt door zijn gemotiveerd team & meewerkende kinderen timmert Rudy naarstig verder aan de weg. De eerste zaak: rozengeur en maneschijn? Maes: “Ik amuseerde me alleszins in wat ik … Lees meer

Daadkracht in de Horeca.

Sommige chefs dromen als kleine jongen al van een eigen restaurant. Rudy Maes droomde meteen van een echte horecaketen. Na 40 jaar heeft hij negen succesvolle restaurants-feestzalen onder zijn vleugels. Samen met zijn vennoot stampte hij ‘tussendoor’ ook een heus resort uit de grond in Thailand. De goesting om te ondernemen en mensen in de … Lees meer