Ga naar de inhoud

De horeca-job bij Eccellenza

Heb je een passie voor horeca, dit vóór of achter de schermen? Is het voor jou een uitdaging onze klant een glimlach te bezorgen?

Voor ambitieuze krachten is er steeds een plaats binnen ons horeca-team. Wij bieden een waaier aan jobs binnen diverse domeinen; hulp kelner -en koks, afwassers, poetsdames & heren, verantwoordelijken zaal en keuken, teamleiders, administratieve medewerkers, …

Draag je klanten op handen en is jou niets te veel om topservice aan te bieden? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Eccellenza troeven

Flexibele uren

De werktijden zijn bespreekbaar en flexibel. Er is regelmatig zaterdag- en zondagswerk, afhankelijk van jouw functie & privé leven.

Snelle opstart

Lange selectieprocedures? Niet bij Eccellenza! Na een korte screening wordt alles in werking gesteld om je een snelle opstart te verzekeren.

Persoonlijkheid primeert

Bij Eccellenza telt je motivatie, talent en ambitie. Ook zonder diploma ben je meer dan welkom.

Meer dan een job alleen

Wie bij ons aan de slag gaat, maakt deel uit van een dynamische en sterke groep. Teamspirit & een bruisende werkplek geven je job net dat beetje meer.

Verloning

Eccellenza betaalt je een aantrekkelijk salaris.
Loon naar ervaring en skills.

Tal van extra’s

Naast een leuke job krijg je er een pak toffe collega’s bij.

Een losse en aangename werksfeer met open communicatie waar je de kans krijgt om mee te bouwen aan jouw toekomst & Eccellenza.