Ga naar de inhoud

Vernieuwde websites

U heeft het misschien al gemerkt. De website van Eccellenza en zijn bijhorende feestlocatie’s zien er sinds enkele dagen helemaal anders uit. En daar is een goede reden voor.

De vernieuwde website van Eccellenza en zijn feestlocaties in West-Vlaanderen benadrukt onze nieuwe merkidentiteit. Onze doelstelling is om onze klanten, gasten en bezoekers gemakkelijker wegwijs te maken in het thema feesten op maat, ons aanbod en hen ook beter te informeren over de laatste ontwikkelingen binnen onze overkoepelende organisatie die alle feestzalen aanstuurt. Een nieuw design, nieuwe huisstijl, een nieuwe structuur en nieuwe informatie op onze website horen daar ook bij.

Beleving centraal stellen

De nieuwe website zal meer visuele content bevatten, zodat de beleving die Eccellenza zowel consumenten als bedrijven wil meegeven zo optimaal mogelijk wordt overgebracht. Bij het bezoek aan onze website mag de bezoeker echt al zin krijgen in een feest, event of een etentje bij ons. Dit doen we door te werken met veel foto’s, video’s en troeven van elk restaurant en/of feestzaal. 

Alles werd inhouse opgebouwd, bewerkt en opgenomen. Op die manier werken we met beelden die alledaags zijn en niet in scene zijn gezet voor een reclamestunt. 

Met het vernieuwde online-verhaal wil Eccellenza en zijn restaurants / feestzalen je de prikkel geven dat uw feest altijd op maat uitgewerkt wordt door ons sales-team. Daarnaast zijn er ook de standaardformules zoals het gekende Buffet Deluxe en Buffet Royaal raadpleegbaar. De klant, kwaliteit en streven naar perfectie staan voorop binnen Eccellenza en dat willen we ook naar onze klanten/bezoekers uitstralen.

Eccellenza, groots in feesten. Op naar meer, de toekomst wenkt.