Wij zijn Eccellenza.
Aangenaam!

Eccellenza staat al 40 jaar garant voor een culinaire beleving in de Horeca.
Dankzij een doorgedreven zin voor service en oog voor nieuwe ontwikkelingen
verheft Eccellenza het runnen van horeca tot een kunst.

Heb je vragen of wens je meer te weten over Eccellenza,
contacteer dan zeker ons team via onderstaande informatie.

Rudy Maes

Rudy Maes

CEO
Valery Buyse

Valery Buyse

Chief Accountant
Lieve Vandervorst

Lieve Vandervorst

Executive Assistant
Matthieu Spruytte

Matthieu Spruytte

Human Resources
Wim Martin

Wim Martin

Sales Representative
Alexis Maes

Alexis Maes

Quality Control - Cleen Schardauw
Gery Verbeeck

Gery Verbeeck

Purchase cost control - Culinary supervisor
Yasmine Depover

Yasmine Depover

Assistant Accountant
Vincent Vuylsteke

Vincent Vuylsteke

Sales Manager
Toon Debonne

Toon Debonne

Graphic designer
Hassan Oudaha

Hassan Oudaha

Logistics
Davy Mertens

Davy Mertens

Huyze Gezelle
Egon Lagrou

Egon Lagrou

IT - Salons Cortina
Laurence Maes

Laurence Maes

Villa Kruiscalsyde
Karl D’Hooghe

Karl D’Hooghe

Culinary Consultant
Marie-Julie Maes

Marie-Julie Maes

Petit Chef
CONTACTEER ONS BIJ VRAGEN OF OPMERKINGEN
WIL JE ONS TEAM VERSTERKEN? BEKIJK ONZE JOB-PAGINA.

VOLG
ONS

 

Volg ons op sociale media en blijf
op de hoogte van al het
Eccellenza-nieuws.

   

CONTACTEER
ONS

 

Telefoon: +32 (0)56 70 18 53
E-mail: info@eccellenza.be
Website: www.eccellenza.be
Adres: Koning Albertstraat 23-25
8520 Kuurne

OPENINGSUREN
KANTOOR

 

Maandag – Vrijdag: 08.00 – 17.00
Zon- en feestdagen: gesloten