Zalig Paasweekend in de Eccellenza feestlocaties

maart 11th, 2020 Posted by Uncategorized 0 thoughts on “Zalig Paasweekend in de Eccellenza feestlocaties”

Paasweekend vieren bij Eccellenza.

Op zaterdag 11 april en zondag 12 april vieren we Pasen bij Eccellenza. Onze restaurants zijn zaterdagavond 11 april open voor het seizoensmenu, Tapas Sharing menu (enkel te verkrijgen in Huyze Gezelle Kuurne en Kasteel d’Aertrycke Torhout) of het luxe-buffet (met of zonder dans).

Op Paaszondag 12 april kan je rijkelijk genieten tijdens onze Luxe-paasbuffetten in Kasteel d’Aertrycke Torhout, Huyze Gezelle Kuurne, De Hoop Waregem, Villa Kruiscalsyde Pittem en Cleen Schardauw Sint-Eloois-Winkel met bezoek van de Paashaas.

Wil je net dat tikkeltje meer dan is het Royaal Paasbuffet in Salons Cortina zeker iets voor u.
De shuttle service van onze parking tot aan de entree, een stijlvolle ontvangst door onze portier en tenue, de kreeftenparade, de traditionele rode wijn decanteringsceremonie, het koninklijk sabreer ritueel en een geestige clown of tafelgoochelaar zijn maar enkele troeven van dit Royaal Paasbuffet in Salons Cortina Wevelgem.

In Klokhof Kortrijk kan je het gehele Paasweekend culinair genieten van het speciaal samengesteld Paasmenu. Bekijk hieronder dit unieke Paasmenu of reserveer rechtstreeks in één van onze restaurants-feestzalen door door te klikken.