Inrichting

We hoeven je niet te vertellen dat de inrichting van jouw horecazaak één van de belangrijkste sleutels  tot een succesverhaal is. Het is dus zeker aan te raden om doordacht te werk te gaan.

Welke sfeer wil je creëren: huiselijk, trendy, tijdloos, eco, industrieel…?We streven ernaar om de gekozen inrichting naadloos te doen aansluiten bij het concept van uw zaak.

Daarenboven is het essentieel dat we de capaciteit van beschikbare ruimte maximaal benutten om zo tot een maximale omzet te komen. Dit is alles met oog voor het praktische aspect zodat elke dienst vlot kan verlopen.

Decoratie

De finishing touch van uw zaak is uiteraard de decoratie & accessoires. Deze horen in harmonie te zijn met de inrichting dus ook hier gaan we projectmatig tewerk. Servies & bestek, plateaus, windlichten, kandelaars, vazen, klein meubilair … Onze inspiratie vinden we terug op internationale beurzen.

Op onze webshop vindt u ook decoratieartikelen terug die geschikt zijn voor uw horecazaak, als cadeau of als relatiegeschenk.

CONTACTEER ONS BIJ VRAGEN OF OPMERKINGEN

VOLG
ONS

 

Volg ons op sociale media en blijf
op de hoogte van al het
Eccellenza-nieuws.

   

CONTACTEER
ONS

 

Telefoon: +32 (0)56 70 18 53
E-mail: info@insidehoreca.be
Website: www.insidehoreca.be
Adres: Koning Albertstraat 23-25
8520 Kuurne

OPENINGSUREN
KANTOOR

 

Maandag – Vrijdag: 08.00 – 17.00
Zon- en feestdagen: gesloten